«Ναι» στο ΓεΣΥ δηλώνει ο Κυπριακός Σύνδεσμος Φίλων και Ατόμων με Όγκους Εγκεφάλου και αναμένει ότι το ίδιο θα κάνουν και όλοι οι γιατροί με τους οποίους συνεργάζεται. Ο σύνδεσμος και τα μέλη του, με ανακοίνωση τους, καλούν όλους τους γιατρούς όπως ενταχθούν στο ΓεΣΥ και βοηθήσουν στην επιτυχή εφαρμογή του.

Για την επιτυχή εφαρμογή του ΓεΣΥ, σημειώνεται, χρειάζεται να συμπορευθούν οι ασθενείς με τους  γιατρούς, ενώνοντας δυνάμεις. Οι ασθενείς μας από τη δική τους πλευρά, αναφέρεται, αναγνωρίζουν το σημαντικό έργο που επιτελεί ο κάθε γιατρός ξεχωριστά. Για την οργάνωση μας, η οποία εκπροσωπεί χιλιάδες ασθενείς είναι ιδιαίτερα σημαντικό να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη συνεργασία μας με τους γιατρούς και τους επαγγελματίες υγείας τους οποίους εκτιμούμε αφάνταστα, προστίθεται.

«Ως Κυπριακός Σύνδεσμος Φίλων και Ατόμων με Όγκους Εγκεφάλου γνωρίζουμε ότι η εφαρμογή του ΓεΣΥ θα επιφέρει πλειάδα ωφελημάτων στους ασθενείς, στους πολίτες, τους πάροχους υγείας που συμμετέχουν στο ΓεΣΥ και στην κοινωνία γενικότερα. Γι’ αυτό και καλούμε τον κάθε γιατρό όπως ακούσει τη φωνή του ασθενή που τον καλεί να δηλώσει συμμετοχή στο ΓεΣΥ και να προσφέρει τις υπηρεσίες του εντός ΓεΣΥ, δείχνοντας ότι κατανοεί τα πελώρια προβλήματα στη δημόσια υγεία και ότι οι οικονομικές ανάγκες δεν επιτρέπουν πλέον στους ασθενείς να καταβάλλουν από την τσέπη χρήματα για υπηρεσίες υγείας τις οποίες θα πρέπει να απολαμβάνουν δωρεάν και ισότιμα», προστίθεται.

Ο Σύνδεσμος καλεί τους ασθενείς και όλους τους πολίτες όπως στηρίξουν την εφαρμογή του ΓεΣΥ και παροτρύνουν τους γιατρούς τους να συμβληθούν με το ΓεΣΥ αν θέλουν να συνεχίσουν να τους επισκέπτονται.

Επικοινωνία

ΤΗΛ: 00357 22315786

FAX: 00357 22316793

Email: epikerignosi@cytanet.com.cy

Λουτρακίου 3Β,2027, Στρόβολος – ΛΕΥΚΩΣΙΑ

 

Πληροφορίες

 Κύρια αποστολή του εξειδικευμένου ιατρικού  ειδησεογραφικού portal  healthtodaylife.com είναι η ενημέρωση των επισκεπτών του για τα σημαντικότερα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας στον Τομέα της Υγείας.

Ο διαδικτυακός χώρος απευθύνεται στους ιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας με θεματολογία που ενδιαφέρει επίσης το ευρύτερο κοινό.

Επιπρόσθετα, οι επισκέπτες της σελίδας έχουν πρόσβαση στην ειδησεογραφία και αρθρογραφία τριών έγκυρων ιατρικών εντύπων, της εφημερίδας «ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ», του επιστημονικού, ιατρικού περιοδικού CMR (Cyprus Medical Review) καθώς επίσης του περιοδικού «ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ».

Top