Στο δυναμικό της Avaton Communications εντάχθηκε ο Νικόλας Μαρκαντώνης αναλαμβάνοντας καθήκοντα Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας.

O Νικόλας Μαρκαντώνης με πολυετή και επιτυχημένη πορεία στα Μέσα Ενημέρωσης, συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη και υλοποίηση στρατηγικών προγραμμάτων δημοσίων σχέσεων, καθώς και επικοινωνιακών δράσεων προβολής της εικόνας επιχειρήσεων, οργανισμών και ατόμων, ενώ συμμετέχει στην κατάρτιση προωθητικών ενεργειών για προϊόντα και υπηρεσίες και στην πραγματοποίηση εκστρατειών, συνεδρίων και εκδηλώσεων υψηλών προδιαγραφών.

Η CEO της Avaton Communications Μαίρη Χαρίτωνος ανέφερε: Σε μια εποχή επιταχυνόμενων αλλαγών και συνεχών προκλήσεων η Avaton Communications επενδύει σε ταλαντούχα στελέχη που μπορούν να μετουσιώσουν το όραμά μας. Στόχος και προτεραιότητα μας είναι η διαρκής εξέλιξη των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Με εμπνευσμένα στελέχη συνεχίζουμε να χτίζουμε σε τολμηρές και δυνατές ιδέες, που οδηγούν στην αλλαγή και στο μετασχηματισμό των brands.

Ο Νικόλας Μαρκαντώνης κατείχε μέχρι πρόσφατα τη θέση του Διευθυντή Ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, ενώ εργάστηκε και ως λειτουργός στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου. Είναι κάτοχος πτυχίου Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακού τίτλου στη Δημοσιογραφία, από το Πανεπιστήμιο του Cardiff.

Επικοινωνία

ΤΗΛ: 00357 22315786

FAX: 00357 22316793

Email: epikerignosi@cytanet.com.cy

Λουτρακίου 3Β,2027, Στρόβολος – ΛΕΥΚΩΣΙΑ

 

Πληροφορίες

 Κύρια αποστολή του εξειδικευμένου ιατρικού  ειδησεογραφικού portal  healthtodaylife.com είναι η ενημέρωση των επισκεπτών του για τα σημαντικότερα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας στον Τομέα της Υγείας.

Ο διαδικτυακός χώρος απευθύνεται στους ιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας με θεματολογία που ενδιαφέρει επίσης το ευρύτερο κοινό.

Επιπρόσθετα, οι επισκέπτες της σελίδας έχουν πρόσβαση στην ειδησεογραφία και αρθρογραφία τριών έγκυρων ιατρικών εντύπων, της εφημερίδας «ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ», του επιστημονικού, ιατρικού περιοδικού CMR (Cyprus Medical Review) καθώς επίσης του περιοδικού «ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ».

Top