Ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα ανακοινώνει ότι η κα Στέλλα Κυριακίδου υπέβαλε την παραίτηση της από τη θέση της Προέδρου του Συνδέσμου

Ο Σύνδεσμος θα προχωρήσει στη σύγκλιση Γενικής και Εκλογικής Συνέλευσης για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου το πρώτο 10ήμερο του Δεκεμβρίου  όπως ορίζει το καταστατικό. Το 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο που θα εκλεγεί στην συνέχεια θα εκλέξει τους νέους αξιωματούχους του Συνδέσμου.

Μέχρι τη διεξαγωγή των εκλογών και μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου η Αντιπρόεδρος κα 'Ελενα Μεγαλέμου Τριανταφυλλίδη θα εκτελεί χρέη Προέδρου.

Ο Σύνδεσμος Μωρά θαύματα ευχαριστεί από καρδιάς την κα Στέλλα Κυριακίδου για όλα όσα πρόσφερε από την ίδρυση του Συνδέσμου μέχρι σήμερα και είμαστε βέβαιοι ότι από τα νέα της καθήκοντα ως Επίτροπος Υγείας της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης θα τελέσει αξιοσημείωτο έργο. 

 

 

Επικοινωνία

ΤΗΛ: 00357 22315786

FAX: 00357 22316793

Email: epikerignosi@cytanet.com.cy

Λουτρακίου 3Β,2027, Στρόβολος – ΛΕΥΚΩΣΙΑ

 

Πληροφορίες

 Κύρια αποστολή του εξειδικευμένου ιατρικού  ειδησεογραφικού portal  healthtodaylife.com είναι η ενημέρωση των επισκεπτών του για τα σημαντικότερα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας στον Τομέα της Υγείας.

Ο διαδικτυακός χώρος απευθύνεται στους ιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας με θεματολογία που ενδιαφέρει επίσης το ευρύτερο κοινό.

Επιπρόσθετα, οι επισκέπτες της σελίδας έχουν πρόσβαση στην ειδησεογραφία και αρθρογραφία τριών έγκυρων ιατρικών εντύπων, της εφημερίδας «ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ», του επιστημονικού, ιατρικού περιοδικού CMR (Cyprus Medical Review) καθώς επίσης του περιοδικού «ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ».

Top