Στο επίκεντρο της παγκόσμιας ιατρικής σκηνής θα βρεθεί για άλλη μια χρονιά η Κύπρος, η οποία φιλοξενεί το 6ο Μεσογειακό Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας, που συνδιοργανώνουν το American Medical Center/American Heart Institute με μια διεθνή ομάδα επεμβατικών καρδιολόγων, παγκοσμίου κύρους

Το 6ο Μεσογειακό Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Mediterranean Beach Hotel, στη Λεμεσό, στις 22-24 Νοεμβρίου 2019, και αναμένεται να επικεντρωθεί σε θέματα ενημέρωσης για τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο, καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισης των καρδιακών αρρυθμιών. Διεθνώς καταξιωμένοι καρδιολόγοι θα έχουν τη δυνατότητα μετάδοσης των γνώσεων τους, μέσα από τη συζήτηση και ανταλλαγή εμπειριών με τους υπόλοιπους συνέδρους.

Σύμφωνα με τους επικεφαλής της διοργάνωσης, Δρ. Χρίστο Χρίστου και Δρ. Σάββα Κωνσταντινίδη, το Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας του AMC/ AHI, απευθύνεται σε ειδικούς καρδιολόγους και ειδικευόμενους, οι οποίοι επιθυμούν να διευρύνουν την εμπειρία και τη γνώση τους στην επεμβατική καρδιολογία, έναν άκρως ενδιαφέροντα και ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο, της κλινικής καρδιολογίας.

Για πληροφορίες: www.MCIMeeting.com

Επικοινωνία

ΤΗΛ: 00357 22315786

FAX: 00357 22316793

Email: epikerignosi@cytanet.com.cy

Λουτρακίου 3Β,2027, Στρόβολος – ΛΕΥΚΩΣΙΑ

 

Πληροφορίες

 Κύρια αποστολή του εξειδικευμένου ιατρικού  ειδησεογραφικού portal  healthtodaylife.com είναι η ενημέρωση των επισκεπτών του για τα σημαντικότερα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας στον Τομέα της Υγείας.

Ο διαδικτυακός χώρος απευθύνεται στους ιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας με θεματολογία που ενδιαφέρει επίσης το ευρύτερο κοινό.

Επιπρόσθετα, οι επισκέπτες της σελίδας έχουν πρόσβαση στην ειδησεογραφία και αρθρογραφία τριών έγκυρων ιατρικών εντύπων, της εφημερίδας «ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ», του επιστημονικού, ιατρικού περιοδικού CMR (Cyprus Medical Review) καθώς επίσης του περιοδικού «ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ».

Top