Ψήφο εμπιστοσύνης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πήρε ο Υπουργός Υγείας  Κωνσταντίνος Ιωάννου ο οποίος παραμένει  στο υπουργικό αξίωμα μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού της Κυβέρνησης.

Επί εποχής του Κωνσταντίνου Ιωάννου ξεκίνησε η υλοποίηση του ΓεΣΥ και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θέλησε να τον αφήσει να ολοκληρώσει το έργο του, με την εφαρμογή της Β’ φάσης του σχεδίου τον Ιούνιο του 2020.

Επικοινωνία

ΤΗΛ: 00357 22315786

FAX: 00357 22316793

Email: epikerignosi@cytanet.com.cy

Λουτρακίου 3Β,2027, Στρόβολος – ΛΕΥΚΩΣΙΑ

 

Πληροφορίες

 Κύρια αποστολή του εξειδικευμένου ιατρικού  ειδησεογραφικού portal  healthtodaylife.com είναι η ενημέρωση των επισκεπτών του για τα σημαντικότερα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας στον Τομέα της Υγείας.

Ο διαδικτυακός χώρος απευθύνεται στους ιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας με θεματολογία που ενδιαφέρει επίσης το ευρύτερο κοινό.

Επιπρόσθετα, οι επισκέπτες της σελίδας έχουν πρόσβαση στην ειδησεογραφία και αρθρογραφία τριών έγκυρων ιατρικών εντύπων, της εφημερίδας «ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ», του επιστημονικού, ιατρικού περιοδικού CMR (Cyprus Medical Review) καθώς επίσης του περιοδικού «ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ».

Top