Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση με την Πρόεδρο του Διεθνούς Συμβουλίου Νοσηλευτών (ICN) κα Annette Kennedy, στο πλαίσιο του 26ου Παγκύπριου Συνεδρίου Νοσηλευτικής και Μαιευτικής.

Κατά τη συνάντηση ο Γενικός Γραμματέας της συντεχνίας Παναγιώτης Γεωργίου ενημέρωσε την κα Kennedy για τον ρόλο των νοσηλευτών στην Κύπρο και τις δραστηριότητες της συντεχνίας. 

Η συνάντηση ήταν ιδιαίτερη χρήσιμη καθώς η κα Kennedy θεωρείται μια διεθνής προσωπικότητα στον χώρο της Νοσηλευτικής.

Επικοινωνία

ΤΗΛ: 00357 22315786

FAX: 00357 22316793

Email: epikerignosi@cytanet.com.cy

Λουτρακίου 3Β,2027, Στρόβολος – ΛΕΥΚΩΣΙΑ

 

Πληροφορίες

 Κύρια αποστολή του εξειδικευμένου ιατρικού  ειδησεογραφικού portal  healthtodaylife.com είναι η ενημέρωση των επισκεπτών του για τα σημαντικότερα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας στον Τομέα της Υγείας.

Ο διαδικτυακός χώρος απευθύνεται στους ιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας με θεματολογία που ενδιαφέρει επίσης το ευρύτερο κοινό.

Επιπρόσθετα, οι επισκέπτες της σελίδας έχουν πρόσβαση στην ειδησεογραφία και αρθρογραφία τριών έγκυρων ιατρικών εντύπων, της εφημερίδας «ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ», του επιστημονικού, ιατρικού περιοδικού CMR (Cyprus Medical Review) καθώς επίσης του περιοδικού «ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ».

Top