Στην «υιοθεσία» του χρυσού πρωταθλητή στίβου Milan Trajkovic, του πρωταθλητή δισκοβολίας Απόστολου Παρέλλη και της πρωταθλήτριας ποδηλασίας Άντρης Χριστοφόρου, προχώρησε η εταιρεία Medochemie μέσω του προγράμματος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής «Υιοθετήστε έναν αθλητή στο δρόμο για το Τόκιο», το οποίο στοχεύει στην προσέλκυση χορηγών για τους ελίτ αθλητές της Κύπρου, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια τους για διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Καλωσορίζοντας τους τρεις αθλητές στην οικογένεια της Medochemie, o Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας κύριος Νίκος Χρηστίδης, δήλωσε ότι σε μια σύγχρονη κοινωνία, όπου η ανάδειξη προτύπων και η προώθηση των ιδανικών και αξιών αποτελούν αναγκαιότητα, η Medochemie κάνει πράξη την εταιρική κοινωνική της ευθύνη, στηρίζοντας τους Κύπριους αθλητές στο δύσκολο δρόμο του πρωταθλητισμού.

Παράλληλα, ο κ. Χρηστίδης διαβεβαίωσε τους πρωταθλητές μας ότι η εταιρεία θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες και τους στόχους που έχουν θέσει, ώστε αυτοί να ευοδωθούν, ενώ τους ευχήθηκε υγεία, δύναμη και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες για τους ίδιους, αλλά και την πατρίδα μας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Medochemie στηρίζει έμπρακτα εδώ και πολλές δεκαετίες δραστηριότητες που προάγουν τον αθλητισμό και αναδεικνύουν το αθλητικό ιδεώδες και την ευγενή άμιλλα.

 

Επικοινωνία

ΤΗΛ: 00357 22315786

FAX: 00357 22316793

Email: epikerignosi@cytanet.com.cy

Λουτρακίου 3Β,2027, Στρόβολος – ΛΕΥΚΩΣΙΑ

 

Πληροφορίες

 Κύρια αποστολή του εξειδικευμένου ιατρικού  ειδησεογραφικού portal  healthtodaylife.com είναι η ενημέρωση των επισκεπτών του για τα σημαντικότερα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας στον Τομέα της Υγείας.

Ο διαδικτυακός χώρος απευθύνεται στους ιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας με θεματολογία που ενδιαφέρει επίσης το ευρύτερο κοινό.

Επιπρόσθετα, οι επισκέπτες της σελίδας έχουν πρόσβαση στην ειδησεογραφία και αρθρογραφία τριών έγκυρων ιατρικών εντύπων, της εφημερίδας «ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ», του επιστημονικού, ιατρικού περιοδικού CMR (Cyprus Medical Review) καθώς επίσης του περιοδικού «ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ».

Top