Η Παγκύπρια Συντεχνία Κυβερνητικών Ιατρών με ανακοίνωσή της εκφράζει την στήριξη της στην εξαγγελθείσα δίωρη στάση εργασίας εκ μέρους της ΠΑΣΥΝΟ..

«Άλλη μια ομάδα λειτουργών Υγείας των δημοσίων Νοσηλευτηρίων αναγκάζεται να προβεί στην εφαρμογή δυναμικών μέτρων, αφού η κατάσταση στα δημόσια νοσηλευτήρια γενικά αλλά και στα ΤΑΕΠ ειδικότερα, επιδεινώνεται προοδευτικά, χωρίς να διαφαίνεται εκ μέρους του ΟΚΥΠΥ η δυνατότητα πραγματικής αναχαίτισης

Και τώρα τι απαντάμε κύριε Υπουργέ της Υγείας και ιθύνοντες του ΟΚΥΠΥ;

Μήπως και η ΠΑΣΥΝΟ «αμαυρώνει» την εικόνα των δημόσιων νοσηλευτηρίων;»

Επικοινωνία

ΤΗΛ: 00357 22315786

FAX: 00357 22316793

Email: epikerignosi@cytanet.com.cy

Λουτρακίου 3Β,2027, Στρόβολος – ΛΕΥΚΩΣΙΑ

 

Πληροφορίες

 Κύρια αποστολή του εξειδικευμένου ιατρικού  ειδησεογραφικού portal  healthtodaylife.com είναι η ενημέρωση των επισκεπτών του για τα σημαντικότερα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας στον Τομέα της Υγείας.

Ο διαδικτυακός χώρος απευθύνεται στους ιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας με θεματολογία που ενδιαφέρει επίσης το ευρύτερο κοινό.

Επιπρόσθετα, οι επισκέπτες της σελίδας έχουν πρόσβαση στην ειδησεογραφία και αρθρογραφία τριών έγκυρων ιατρικών εντύπων, της εφημερίδας «ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ», του επιστημονικού, ιατρικού περιοδικού CMR (Cyprus Medical Review) καθώς επίσης του περιοδικού «ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ».

Top