Ανακοίνωση του Ινστιτούτου Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου και η Σχολή Μοριακής Ιατρικής Κύπρου:

Το Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου και η Σχολή Μοριακής Ιατρικής Κύπρου, στο πλαίσιο της προσπάθειάς τους για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, έχουν ως αρχή τους την εμπλοκή στα διεθνή δρώμενα της Αειφόρου Ανάπτυξης. Η Σχολή είναι εγγεγραμμένο μέλος του διεθνούς οργανισμού Association for the Advancement of Sustainability in Higher Education (AASHE).

Μια πρόσφατη σημαντική εξέλιξη για το Ινστιτούτο και τη Σχολή σε αυτό τον τομέα, είναι και η επιλογή από τον AASHE, του Μαρίνου Βουκή, Προϊστάμενου του Γραφείου Εκπαίδευσης της Σχολής και Υποψήφιου Διδάκτορα, σχετικά με την Εφαρμογή της Αειφόρου Ανάπτυξης στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, ως μέλος του Advisory Council του οργανισμού για διετή θητεία, από τον Ιανουάριο του 2020.

Το Ινστιτούτο και τη Σχολή εύχονται στον Μαρίνο καλή θητεία.

Επικοινωνία

ΤΗΛ: 00357 22315786

FAX: 00357 22316793

Email: epikerignosi@cytanet.com.cy

Λουτρακίου 3Β,2027, Στρόβολος – ΛΕΥΚΩΣΙΑ

 

Πληροφορίες

 Κύρια αποστολή του εξειδικευμένου ιατρικού  ειδησεογραφικού portal  healthtodaylife.com είναι η ενημέρωση των επισκεπτών του για τα σημαντικότερα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας στον Τομέα της Υγείας.

Ο διαδικτυακός χώρος απευθύνεται στους ιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας με θεματολογία που ενδιαφέρει επίσης το ευρύτερο κοινό.

Επιπρόσθετα, οι επισκέπτες της σελίδας έχουν πρόσβαση στην ειδησεογραφία και αρθρογραφία τριών έγκυρων ιατρικών εντύπων, της εφημερίδας «ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ», του επιστημονικού, ιατρικού περιοδικού CMR (Cyprus Medical Review) καθώς επίσης του περιοδικού «ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ».

Top